Om oss

Lang erfaring- stor tillit i markedet

Gjennom erfaring og tillit hos våre kunder er vi nå en av Norges største operatører innen betongpumping For å opprettholde vår posisjon som landets største operatør innen vår fag, vil vi alltid tilby våre kunder tidsriktig utstyr og yte den beste service.

En av hovedgrunnene til vår vekst er at vi har tilpasset oss i takt med kundenes behov, krav og etterspørsel. Ved bruk av vår kompetanse er vi en partner å stole på i utførselen av enkle oppdrag og større prosjekter.

Helt siden oppstarten har vi pumpet betong for de største byggeprosjektene i Vest-Norge. Vi har deltatt i prosjekter på Mongstad, Stureterminalen, Aukra, utført dam- og tunneloppdrag for BKK og større prosjekter for Statens vegvesen.

Ved å være en seriøs problemløser i forbindelse med alt fra enkle oppdrag til større prosjekter, er vi det trygge og naturlige valget for alle som har bruk for våre tjenester. Vår største ressurser en moderne maskinpark og menneskelig kompetanse.

Styreformann Arnstein Gjerde

Arnstein Gjerde etablerte firmaet i 1976, og han er fremdeles aktiv styreleder. Han var blant de første som startet med betongpumping i Norge. I dag støpes 80 prosent av all betong ved hjelp av pumper. Metoden er blitt svært anerkjent i bygg- og anleggsbransjen.

Daglig leder Børge Iversen

Børge er utdannet revisor og daglig leder i firmaet. Han har bred erfaring innen salg og økonomi. Børges viktigste oppgave er å videreføre bedriftens gode renommé sammen med våre ansatte. Han skal også sørge for at vi er oppdatert på alle områder som gjelder vår bransje. Dermed tror vi at vi vil bli en foretrukket samarbeidspartner for våre kunder også i årene som kommer.

Kundebehandlere Karen Margrethe Gjerde og Kathrine Ravnestad

Når kunden tar kontakt på telefon vil enten Karen eller Kathrine svare. Karen har jobbet med kundebehandling i snart 40 år og vet det meste om betongpumping. Kathrine har også mange års erfaring som kundebehandler. Begge to vil sørge for at vi i Gjerde Betongpumping forstår hva ditt behov er. Og at du som kunde skal bli fornøyd.